Telefon: 0747.761.287

eMail: contact@blasterstudio.ro

Filmări nunţi DSLR Suceava / FOTO - VIDEO Suceava

Feedback

Despre Noi

filmari_nunti_DSLR Filmări nunţi, botezuri sau diverse evenimente importante din viaţa ta. Echipa noastră foto/video îţi stă la dispoziţie oferind o uimitoare calitate a imaginii şi a sunetului. Ne-am construit reputația producând filmări elegante şi moderne cu care sperăm să captăm emoţiile din ziua nunţii tale. Atunci când vei râde sau vei plânge, noi vom fi acolo pentru a capta aceste momente, acestea fiind lucrurile care te vor face să te uitaţi la filmul de nunta în repetate rânduri.

Fiecare nuntă este specială, deoarece nu există două cupluri la fel. Vrem să aflăm mai multe despre povestea ta, iar după ce vom reuşi să discutăm, ne vom asigura că vom găsi abordarea corectă pentru filmarea nunţii tale.

*Pachetele noastre vor acoperi toate evenimentele importante ale zilei şi vă rugăm să reţineţi că putem, de asemenea, să oferim pachete adaptate pentru a se potrivi cerinţelor şi bugetului dumneavoastră.

Întrebări frecvente

Ce este şi de ce este atât de căutată filmarea DSLR?

"Filmarea DSLR" este înregistrată cu aparatele de fotografiat DSLR, în special cele de la Canon. Acestea dispun de un senzor de imagine mult mai mare spre deosebire de camerele de filmat obişnuite, fapt ce duce la crearea unei imagini mult mai calitative şi cinematice. De asemenea, camerele DSLR oferă posibilitatea de comutare a lentilelor, astfel, videografii pot folosi cele mai bune lentile disponibile pe piaţă pentru a crea filmări de foarte bună calitate. Am oferit mai multe detalii cu privire la filmarea DSLR pe blogul nostru: Filmarea nunţii cu DSLR.

Ce echipament folosim?

Ne actualizăm constant echipamentul pentru a fi în măsură să le oferim clienţilor noştri cea mai bună calitate. Indiferent că filmăm cu una sau mai multe camere, toate materialele sunt înregistrate cu camere DSLR profesionale, lentile video dedicate, precum şi diferite sisteme de stabilizare.

Echipament