Telefon: 0747.761.287

eMail: contact@blasterstudio.ro

Filmări nunţi DSLR Suceava / FOTO - VIDEO Suceava

Feedback

Blog Foto - Video

Flori de nuntă: 5 idei de cocarde cu flori

Cu mult timp înainte, cocardele erau folosite de către bărbați ca un accesoriu de nelipsit atunci când purtau costume, acum singurul loc în care le găsim este doar la nunți. Deși în mod tradițional erau purtate doar de bărbați, acestea pot fi purtate și de femei, dar cea mai importantă floare din ziua nunții este floarea mirelui. Iată mai jos câteva idei pentru florile de pus în piept.

1. Inspirație: grădina engleză

Alege pentru mire un bujor rose iar pentru cavalerii de onoare alege trandafiri mai mici de altă culoare. Florile le puteți accesoriza cu fundițe de satin, iar pentru a fi personalizate puteți opta pentru a adăuga o etichetă cu numele lor.

cocarde-flori-de-nunta1

2. Inspirație: primăvara a sosit

Dacă ai nunta în lunile primăverii ideal ar fi să combini diferite floricele primăvăratice de câmp, de asemenea le poți accesoriza cu sfoară subțire de iută și cu câteva perle.

cocarde-flori-de-nunta2

3. Inspirație: simplu și izbitor

Frunze verzi vibrante care înconjoară două butoane galbene formează o combinație izbitoare care atrage priviri.

cocarde-flori-de-nunta3

4. Inspirație: în mijlocul pădurii

Cu o varietate de culori variind de la albastru, gri verziu, gri pecum și floarea de ceară Chamelaucium, care, la rândul său variază de la alb și galben la roz și roșu, acestă cocardă este îmbinată cu o frunză de măslin și legată cu fir de satin.

cocarde-flori-de-nunta4

5. Inspirație: nuntă rustică

Această cocardă cu un mic trandafir și flori de pojarniță, așezate pe o frunză de camelie și legate cu sfoară de iută, conferă un design rustic și tradițional. Acest tip de cocardă este perfectă pentru nunțile tradiționale cu tematică rustică.

cocarde-flori-de-nunta5

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *