Telefon: 0747.761.287

eMail: contact@blasterstudio.ro

Filmări nunţi DSLR Suceava / FOTO - VIDEO Suceava

Feedback

Blog Foto - Video

JOCURI DISTRACTIVE PENTRU NUNTĂ

Dacă de dimineaţa până seara, ziua nunţii poate fi obositoare şi stresantă pentru miri, la sfârşitul zilei, nunta voastră este o petrecere. Desigur, pe lângă mâncarea delicioasă, muzică bună şi oamenii dragi aproape de tine, ar fi păcat ca petrecerea în sine să fie plictisiotoare. Aşadar, nu strică câteva momente de divertisment întreţinute de diferite jocuri amuzante pe care să le împărtăşiţi cu invitaţii voştri. La fiecare nuntă invitaţii aşteaptă de la miri să aibă “asul în mânecă” pentru a garanta reuşita petrecerii şi a întreţine atmosfera şi invitaţii captivaţi, deoarece ei aşteaptă de fiecare dată să fie ceva diferit şi memorabil. Haideţi să fim mai îndrăzneţi şi inventivi şi să adăugăm petrecerii diferite jocuri distractive pentru nuntă, provocându-i pe invitaţi să participe fără nicio reţinere.

1. Umple spaţiile goale cu amintiri

Oferă-le invitaţilor posibilitatea de a vă lăsa un suvenir pe care îl puteţi păstra toată viaţa voastră. Aceştia trebuie să completeze spaţiile goale dintr-un text creat de voi, cu cele mai potrivite cuvinte. Ai nevoie de o foaie colorată, de câteva creioane colorate şi de fundiţe. Rulează foaia cu textul, ataşează-i creionul şi leag-o cu un şnur pe care îl faci fundiţă. Rezultatele sunt pe măsură!

jocuri_pentru_nunta1

2. Marchează prima întâlnire

Pregăteşte pentru invitaţi o tavă cu steguleţe şi creioane cu care aceştia îşi vor scrie numele, după care vor marca pe panoul cu cronologii, momentul în care v-aţi întâlnit prima data. Acest joc serveşte ca un memento tridimensional.

jocuri_pentru_nunta2

3. Karaoke

Ajută invitaţii să scape de inhibiţii invitându-i la karaoke. Un program de melodii bine alese sau melodii cerute de invitaţi, vor crea o atmosferă mult mai dinamică şi distractivă.

jocuri_pentru_nunta3

4. Cărţi colorate personalizate

Transformă fotografiile cu voi în desene, apoi printeaza-le. Se pot pune la dispoziţia fiecărui invitat sau îşi alege el de la recepţie. Aceştia vor trebui să vă coloreze exact aşa cum doresc ei. Rămân nişte amintiri frumoase şi amuzante.

jocuri_pentru_nunta4

5. Jocul cu pantoful

Acest joc este foarte distractiv nu numai pentru oaspeţi, cât şi pentru cuplul proaspăt căsătorit. Mirii trebuie să răspundă stând spate în spate, la un set de întrebări propuse de invitaţi, prin ridicarea pantofului corect.

jocuri_pentru_nunta5

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *